Två somriga Layouter

I dag är mitt sista inlägg för Pyssloteket. Jag bjuder på två layouter fulla av massa härliga produkter. Den första kan ni se som Reel under eftermiddagen på Instagram.


Som vanligt är oftast min bas vit cardstock. Jag stansade ut en sol i vitt 2 ggr och distressade dem med Distress Oxide Mustard seed och Squeezed lemonade.  Sedan limmade jag ihop dem för att få en bredare sol.  Bakom solen använde jag molnstenciler från Lawn Fawn, Cloud Background Stencils. De distressade jag in med Peacock och Tumbled glass.  Jag lekte vidare med stencilen Honeycomb som jag distressade i härlig orange, Carved pumpkin. 


Jag har beställt en fotostripe från Anna som jag stansade ut två ggr. En i svart och den andra med Lawn Fawns paperpack 6*6, Fruit Salad.  Nu var det dags att börja montera och även pimpa upp layouten med massa Bits & Pieces från Simple Stories kollektion Retro Summer.


För att få mer strand feeling tog jag fram ännu fler stenciler från Lawn Fawn, Beach Sunset Stencils. Jag distressade in flera palmer, kokosnötter samt flera stränder, från stencilen på ett annat papper. Sedan klippte jag ut dem och monterade lite omlott och här och där. Till det använde jag  Distress Oxide i färgerna Vintage Photo, Antique linen, Rustic wilderness samt Twisted citron.


Till min andra layout stansade jag ut körsbär från Lawn Fawn Cherry Cherries dies. När jag hade satt ihop dem använde jag Glossy Accents över dem och lade undan dem för torkning.


Det behövdes lite mer frukt så jag stansade ut lite jordgubbar från Lawn Fawn Strawberry Patch. Det vita pappret behövde lite färg så jag distressade in det med Distress Oxide Picked raspberry, lite slarvigt en bit in på pappret. Sedan skar jag små fyrkanter av Lawn Fawn Paperpack Fruit Salad.  Även lite remsor.


Allt sattes fast med lim. Tillslut så stansade jag ut bokstäver från Lawn Fawn, Henry’s ABC’s och egna bokstäver från mina gömmor.

 

 

Jag vill tacka alla som gillar det jag gör. För era fina kommentarer och härlig gemenskap på sociala medier. Jag vill även tacka Anna för denna tid. Vill ni se vad jag skapar finns jag på Instagram med kontot @stephiskapar.

Kram till er!! – Stephi

 

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar