Sommarminnen

Hej allihop! Då var det tisdag igen och jag dyker upp i bloggen. Mina kära DT-kollegor har inte gjort det lätt för mig den här månaden när det bestämdes att vårt månadslånga tema skulle vara Glitter&Glamour. Hmmm..Inte riktigt jag då. Men kul med en utmaning tänkte jag och försökte få min inre glitter-fe samarbeta med resten av mig. Gick inte så superbra då jag har åtminstone tre skrotade halvfärdiga projekt som ligger på min scrapbord *LOL* Så ha det i åtanke när ni nu lägger ögonen på mitt projekt denna vecka och tänj lite på er fantasi när jag nu påpekar att detta är Glitter&Glamour för mig…

Efter diverse försök till med bladguld, guldspray mm så tog jag fram ett av mina nyinköp, Maggie Holmes Willow Lane med guldfoil. Kanske inte så glittrigt med i alla fall glamour tänkte jag. Så efter har valt ett matchande foto så använde jag flera papper från 6×8-blocket och la lager på lager under fotot. För att förstärka färgerna lade jag ett lager med Distress ink i färgen Spun Sugar i bakgrunden tillsammans med en guldig Color Bloom Spray.

De superfina guldiga stickersen kommer också från serien Willow Lane, Waterfall stickers. De matchade perfekt med foilen på Die-cutsen från en annan Crate Paper-serie, nämligen Flourish. Jag har även chockat mig själv och använt blommor på denna Lo, något jag väldigt sällan gör och avslutade med några bling från Prima.

Här har jag försökt fånga det guldiga och i alla fall blänkande i denna Lo, men det är verkligen svårt att få till det på ett fotografi. Nåja, jag ser i alla fall att det både blänker (läs glittrar) och att det finns blommor och guld (läs glamour) på min Lo. Se där, jag kan också! 😉

Post Author: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

1 reaktion på ”Sommarminnen

    Marianne

    Marianne

    (19 september, 2018 kl. 22:51)

    Superläckert tycker jag 🙂

Kommentera