Livets Mirakel med Moon Child

Hej på er =). Idag tänkte jag visa er en layout jag gjort med Primas serie Moon Child. Superläckra papper tycker jag. Denna spejsiga baksida tyckte jag passade så bra att använda till ett foto på mitt barnbarn Idun. Som vanligt ihop med massor av Primas blommor.

Bakgrundspappret i sig är så läckert så jag har bara lagt till några mindre bitar papper som kikar fram här och där bakom fotot. Har också stänkt med lite akvarellfärg på bakgrunden samt dragit några drag med Primas heavy white gesso bakom fotot. Målat på några gamla pusselbitar med gesso, Distress Oxides samt några stänk med akvarellfärg. Chipboarden från Wychinanka fick sig också en strykning med Distress Oxides i färgen Worn Lipstick. Sedan har jag byggt på lager av blommor och blad, allt från Prima. Avslutade med att använda thickers och stickers till min titel. Fjärilarna har jag klippt ut ur mönstrade papper. Lite detaljbilder kommer här…

Till serien Moon Child hör också supersöta metalldekorationer. Här har jag använt en månskärva med en pärla. Alla blommor tillhör också Moon Child serien.

Det var allt från mig denna gång. På återseende!

Inläggsförfattare: Maja

Maja
Blommig layoutmakare som ibland även gör lite annat pyssel med papper.

Kommentera