Julpapper men inte juligt

Hej =) Anna har åter igen skickat oss ett lika olika kit. Denna gång med Kaisercrafts julpapper – chirstmas edition. Jag är själv ingen stor fan av att skapa juliga kort och layouter därför blev jag glad när jag såg att pappren var i beiga och svarta toner. Så jag har helt enkelt inte gjort något juligt alls ;).

Idag visar jag er en layout och två kort. Först ut är layouten.

Här har jag förutom papper använt blommor från Primas serie Flirty Fleur, Distress Oxides, Primas svarta gesso och ett par stenciler. Trollsländestämpeln är något gammalt jag har liggande i lådan med stämplar. Har också lagt till ett par dekrationer från Primas emphemera, också den tillhörande serien Flirty Fleur.

Korten är 2 väldigt enkla kort jag gjort med i princip bara pappret samt några figurer från Tim Holtz.

Det första kortet skulle kanske kunna gå som julkort :D. Textremsorna jag använt är från nedre kanten på de mönstrade pappren. På det andra kortet har jag tillsatt lite färg i bakgrunden genom att använda en Ink blending tool och Distress Oxide.

Ha en skön första advent i morgon =). Det ska jag ha!

 

Inläggsförfattare: Maja

Maja
Blommig layoutmakare som ibland även gör lite annat pyssel med papper.

Kommentera