LikaOlika från Malin!

Ni har säkert inte missat att teamet återigen har fått LikaOlika Kit från Anna. Principen är att alla får ett exakt likadant kit och det är så roligt att se vad alla skapar med det! Så otroligt olika alster man kan få fram genom samma material! Den här gången kommer pappren från Kaisercrafts Christmas Edition Collection.

Här kommer mina bidrag, en julkortskavalkad som sig bör i december månad!

Bakgrunden är gjord på glossy paper med vanliga distressink och blending tool. Skvätte lite vit akrylfärg på för snö och rev marken av ett bit skrivarpappar. Björkstammarna är en die från Tim Holtz/Sizzix som heter Birch tree. Jag bad Anna ta hem den till mig, den är så otroligt fin! Vill man ha den får man maila Anna!

Stansade ut stammarna i akvarellpapper och smorde lite med distress glaze för att få en resisteffekt. Sedan tryckte jag ut lite old paper och hickory smoke (distressinks) på mitt craft sheet, sprayade med lite vatten och doppade sedan mina stammar i det till jag blev nöjd. Som ni ser kommer ingen färg fastna där jag gnodde med glaze. 🙂

Hålet är utstansat med Lawn fawns Reverse Stitched Scalloped Circle. Mycket trevliga fönster blir det med denna. Lät ett mönsterpapper sitta i bakom.

Här är samma die från Lawn fawn. Reverse Stitched Scalloped fast rectangle denna gång. Klippte ur kvisten av järnek ur ett mönsterpapper och monterade på 3d-kuddar. Som bas har jag glitterpapper från American crafts. Texten kommer från ett gammalt timpan set. CMS249 Scribbly christmas. Anna kan ta hem om man så önskar.

Här är också ett mönsterpapper där jag valde att stansa ut GOD JUL med dies från Altenew. Jag stansade sedan ut dem ytterligare en gång i dekorgummi och målade sedan mönstret på bokstäverna med alkoholbaserade markers. Innan jag monterade tillbaka dem (fast nu med dekorgummi bakom) så fick de sig en omgång med Shimmer Spritz. Allt blir bättre med glitter eller hur?

Här ser man hur det glittrar!

Timpans birch tree die fick jobba lite igen, denna gång med ett mönsterpapper som bakgrund. Även här skvätte jag lite vid färg för snöeffekt! Texten kommer även denna gång från Scribbly christmas som ovan.

Denna gjorde jag faktiskt som ett shakercard så det finns lite blandade paljetter bakom stammarna!

Även här klippte jag ut järneken och bär och monterade den bakom en annan bild.

 

Lawn fawns Reverse Stitched Scalloped rectangle i farten igen. Ramade in mönsterpappret snyggt.

Här är bara papper använt, inga stämplar, inga dies, ingenting. Svårare behöver det inte vara! Nu ljög jag lite, använde en die till det mörka bakgrundspappret. 😉

Hoppas ni har det fint såhär långt i december!
Glömt inte bort vår insamling till Lilla Erstagården. Planerar du att besöka butiken under jul och nyårshelgerna så rekommenderar jag dig att spana in öppettiderna innan. De är lite annorlunda och du hittar dem längst ner på www.pyssloteket.se

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar