Partyförberedelser hos mössen

Idag har jag ett kort med ett par partysugna möss som motiv, de är i full fart att göra drinkar till festen och jag tror det är någon sorts strawberry daiquiri som står på menyn!

För att få till denna scen har jag använt stämplar från Lawn Fawns set A creature was stirring, Berry special och So smooth.

Texten kommer från MFTs Bitty birthday wishes och jag skar ut den med deras Slimline skinny strips, det går att använda vilken text eller liknande die som helst, kolla vad du har hemma 🙂

Bakgrunden är superenkelt blendad med en blå Distress oxide, vilken vet jag inte för jag tog bara borsten och använde det som fanns i den, men tumbled glass skulle säkert passa fint eller vilken annan färg som helst som du gillar.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar