Fly high med Lawn Fawn

Hej alla pysslare!

Hör och häpna, idag har jag inga vita ytor på mitt kort. Det hör inte till vanligheterna.

Jag ville göra ett uppmuntrande kort till en vän och jag ville även att det skulle vara en känsla av solnedgång. Därför stansade jag ut Lawn Fawn -Secret Garden Window i svart cardstock så att det skulle se ut som skuggor mot kvällshimlen. Elefanten och luftballongen från Lawn Fawn -Fly High färglade jag i grå nyanser för att förstärka kvällskänslan. Himlen är gjord med Distress Oxider .

Hoppas att ni får en fin helg!

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar