Första skoldagen

Så här de sista skälvande dagarna innan jul bryter jag av med något helt annat… En rosa layout!

När Anna gav oss stencilutmaningen tidigare i höstas så kom jag igång med att göra LOs igen! Var nog närmare två år sen sist och det var riktigt roligt att komma igång igen! Här har jag lekt med lite olika medier genom bokstavs, sifferstenciler och mönsterpapper från gömmorna. Ett, par, tre PL-kort har också smugit sig in!

Jag har använt grit paste som den är och glossy texturepaste som jag färgat in med Distressink Picked Raspberry. Tim Holtz grit paste är verkligen en ny favvis att skapa textur med!

resized_2016-09-17-13-37-26

resized_2016-09-10-18-40-26

Layouterna jag gör just nu har inte alltid någon titel eller journaling eftersom jag tänker att guddotterns mamma har bättre koll på exakt vad fotona föreställer och när :).

resized_2016-09-17-13-37-34

Simple as that, förutom väntan på att medierna skulle torka!

karin4

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar