Sötaste tomten

Nu kan ju någon invända att jag är partisk, men då får det vara så. Gollum ÄR den sötaste tomten. Dock frågade han inte efter snälla barn utan när vi kunde ta av dräkten igen. Och ingen behöver vara orolig, han behövde bara ha den på i kanske två minuter. Eller behövde och behövde. Han började plocka av den själv efter två minuter så jag fick vara snabb med kameran.

Som bas har jag använt Bazzill cardstock Marshmallow, ett slätt cardstock som är lite tjockare än vanligt. Förr ville jag alltid ha struktur på cardstock men numera vill jag ha släta och jag valde därför att ha baksidan upp på det röda. Jag vet inte vad det heter för det är ett papper som legat bland alla påbörjade cardstock som jag har en förmåga att samla på mig. Texten är utstansad i American Crafts glitterpapper POW, favvisen bland glitterpapper eftersom det är ganska tunt och inte har så grovt glitter. Jag har använt två alfabeten, Inline alpha från Altenew och Cole´s ABC´s från Lawn Fawn. Alfabetsdies kostar några kronor, men är en i mitt tycke prisvärd investering då de går att använda om och om igen. Dessa är i sådan storlek att de passar på både kort och layouter. De små röda fyrkanterna är rub-ons från Jane Davenport och finns inte i Pysslotekets ordinarie sortiment. Men det fina i kråksången är att i stort sett inget är omöjligt för Anna. Om man mailar till info@pyssloteket.se och skickar med produktnamn och gärna en länk så brukar hon kunna ta hem det mesta.

Nu ska vi snacka ephemera. Eller die-cuts. Eller collectables. Kärt barn har många namn. I alla fall har Anna äääntligen börjat ta hem sådana förpackningar med lite smått och gott att dekorera layouter och kort med. Jättepraktiskt och fint. Jag är svag för Kaisercraft och där har Anna också tagit hem massor med 6,5″-block. Farligt farligt om man som jag ”bara måste köpa ett block till för man får så mycket för pengarna”.

Vad har jag mer använt då? Jo, dubbelhäftande tejp, 3D foam squares från Scrapbook adhesives (inte de billigaste, men de bästa) och Aleene´s quick dry tacky glue.

Och med det vill jag önska alla en riktigt god jul och ett strålande nyår så ses vi igen i början av 2018. Ha det gott! /Hanna

 

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar