My happy place – Vinterland

Hej på er pysselnördar. Så här på årets nästsista dag är vi lätt insnöade i ordets rätta bemärkelse. Det har kommit 40 cm snö de senaste 3 dygnen och då blev layouten därefter.  En krispig vintrig blommig skapelse där jag använt mig av Primas Zella Teal collection.

Som titeln anger så är detta mitt ”happy place”, på hästryggen i härligt vinterväder. Har använt mig av pappren Floral Stories och Zella Teal samt titeln som kommer från pappret Collect Memories. Blommorna jag använt är även de från Prima. Jag har använt följande blommor Grand Adventure, Made with Love och Wanderer. Har även klippt ut ett par av rosorna från pappret Zella Teal.

Med mitt paket från Anna fick jag också något för mig nytt och kul. POW glitterpapper från American Crafts som är självhäftande på baksidan. Säkert något man finurligt tex han stansa ut bokstäver med. Men jag har inget alfabet att stansa ut så jag tog några  andra dies jag hittade i en låda för att testa med. Det blev några fjädrar och en cirkel. Svårt att fota och ge det glittriga rättvisa. Helt klart ett kul papper att jobba med. Det bästa av allt är att det var tunt och supperglittrigt utan att släppa ifrån sig en massa glitter.

Här en detaljbild på den utklippta blomman samt några av de andra blommorna som fått sig ett lager av Heavy White Gesso från Prima. Lite här och var på Layouten har jag även klistrat på lite paljetter.

 

En detaljbild på titeln, som var svår att fota då texten är i blänkande silver. Här syns även lite av det bakgrundsarbete jag gjort på layouten. Har använt mig av Primas Color Bloom Spray i färgerna Summer Sky och Soft Teal. Har även här och där smetat med en gammal crackle pasta. Vill man leka med crackelering så finns denna i shopen, Prima Art Extravagnce White ckrackle. För att få in lite mer cirklar i min layout har jag använt mig av chipboard från Wycinanka.

En sista detaljbild som visar lite mer av crackeleringen och färgstänken. Hoppas ni blev lite inspirerade till att skapa krispiga vinter projekt. Gott nytt år till er alla. så ses vi om två veckor igen!

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Lämna ett svar