Somrigt mitt i vintern

Hej på er! När termometern verkar ha fastnat på -23 för resten av livet så kan man inte låta bli att längta efter lite sommar och värme. Fördelen med kalla dagar är att det ges utrymme för att pyssla. Allt väl inget ont som inte har något gott med sig. Så dagens layout är mitt uttryck för en längtan efter varmare dagar med min son och våra fyrbenta vänner.

Här har jag blandat lite olika papper. Bakgrundspappret är från Maja Design från serien Denim & Friends. Det ljusare pappret som jag lekt med färg på är från Prima. Jag är lite nördig på färgstänk märker jag. Återigen har jag här använt Primas  Color Bloom Spray, massor av Prima blommor och Chipboard från Wycinanka.

 

Jag älskar detaljbilder, här syns delar av de blommor jag använt, ”Amber Moon Pumpin”, ”Amber Moon Raven” och ” Zella Teal Fearless” .Jag har även använt mig av lite  paljetter och Bo Bunny Dubble Dot Jewels. Ett par Manilla tags får också hänga med för att skapa lite mer lager på lager effekt. Chipboarden ”Bird On Twig” har jag bara lite slarvigt dragit över med chalk.

 

På min bakgrund har jag sprejat rätt mycket med Primas Color Bloom spray i färgen ”Yellow Mustard” sedan har jag gjort stänk med färgerna ”Lime Wedge” och ”Antique Gold”. Avslutningsvis har jag använt min gamla slitna textstämpel men i shopen finns Penny Blacks fina textstämpel som är typ lik den jag använt. Det var allt från mig idag. På återseende!

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

1 reaktion på ”Somrigt mitt i vintern

    Therese

    (25 januari, 2018 kl. 10:01)

    Men så snygg!!

Lämna ett svar