Layout med Maja Design – En tjusig 1-åring

Hej på er pysselnödiga :). Idag har jag en layout att visa er gjord med papper från Maja Designs serie Jeans & Denim. De fina modellen på fotot är mitt barnbarn som ganska nyligt fyllde 1 år. Ville att layouten skulle vara romantisk , men ändå med färger som var lite blå och passar med fotot. Detta blev resultatet.

Här har jag kombinerat Maja Design papper med blommor från Prima samt att de bruna utklippa bladen är från Primas papper ur serien Zella Teal. Har också använt chipboard från Wycinanka som jag preppat med några lager färg för att få till en lite rostig effekt.

För att få till rost effekten så har jag grundat med Primas akrylic paint i färgen Mermaid Sparkle. På det har jag dragit på ett ojämnt lager med Primas heavy Gesso White där gesson fått vara tjockare på vissa ställen och tunnare på andra, syns rätt tydligt på bilden ovan. Slutligen har jag använt Distress Oxide i färgen Vintage  Photo som då efterliknar lite rost.

Några fler detaljbilder följer här…

Har svårt att bara låta papprena vara utan att använda en eller två stenciler och lite färg. Här har jag använt mig av en stencil ur mina gömmor tillsammans med Primas Modelling paste. I butiken finns denna stencil från TCW är rätt lik den jag använt. Har även stänkt med lite färg. Jag gillar färgsplashar!

Fågeln och fågelburen samt ”kvistarna” är även de chipboard  från Wycinanka. Finns massor med härliga figurer och former i butiken.

Det var allt från mig denna gång!

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Kommentera