Nya 49 and Market

Hej på er =). Då var det min tur igen att inspirera er här i bloggen. Idag frångår jag min egen stil! Tänkte jag skulle utmana mig själv att inte använda blommor för en gångs skull… det gick så där. Nån liten blomma hamnade där i alla fall men inte 13 st!

Har använt mig av de nya pappren Captured Adventures från 49 and Market som Anna tagit in till butiken. Jag har även använt deras Laser Cuts och stämplar.

Ramarna bakom och på fotot samt vimplar, titel och de bradsliknande dekorationerna är från Captured Adventures Laser cut shapes . Jag har använt Faded Memories pappret till denna layout. På mitt bakgrundspapper har jag smetat på med lite Primas Heavy Gesso White och akvarellfärger. Både målat lite och stänkt på färg. Allt för att förstärka känslan av hav och strand.

Jag har också lagt till lite chipbord dekorationer från Wycinanka som fått sig lite olika behandling med olika media. Just dessa kugghjul har jag först färgat in med Distress Oxide i färgerna  Broken China och Cracked Pistachio. Sedan har jag använt en av stämplarna ur Captured Adventure -stamp set 2  tillsammans med Versa Fine Pigment Ink och stämplat på lite random på kugghjulen.

Ville få med känslan av sand på bagrundspappret och har då anavänt Primas Mini Artstones, som just nu  är slut i butiken. Först la jag på ett lager med Primas 3D Gloss gel , som   fungerar utmärkt som ett bra klister, och hällde sedan på de fina små pytte stenarna. När det torkat så målade jag på lite här och där med grå akvarellfärg.  Nedan en liten extra detaljbild. Gillar verkligen kvalitén och precisionen i dessa laser cuts från 49 and Market.

Det var allt för denna gång! På återseende!

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

1 reaktion på ”Nya 49 and Market

    Anneth

    (5 maj, 2018 kl. 08:46)

    Supersnyggt Maja!

Lämna ett svar