Pawsome

Häromdagen visade Tettiz tre superfina kort som hon gjort av kitet vi fick av Anna. Idag visar jag en layout som jag gjorde.

Jag gör inte layouter så ofta och när jag väl gör det så är det ett foto på min älskade lille prins Gollum i 99 % av fallen. Hans grå päls gör sig väldigt bra mot de blå tonerna i serien Beach shack. Titeln är gjord med alfabetsdiesen Inline alpha från Altenew. Runt kanterna på pappret har jag sprayat vatten och sedan droppat Distress spray stain i färgerna Faded jeans och Gathered twigs.

Blommorna kommer från ett av ephemera-packen, Mixed Floral, från Pink paislees serie Auburn lane. Den serien är helt ljuvlig. På blommornas mitt har jag satt Gum drops. Det är som genomskinliga enamel dots och de är beroendeframkallande. Jag vill köpa flera förpackningar för att vara säker på att ha så det räcker.

På fotot har jag satt ordstickers från Tim Holtz. Det finns flera olika block att välja mellan. En layout känns inte riktigt färdig innan jag har stänkt lite på den i svart och vitt. Till det har jag använt Dylusions sprays i färgerna White linen och Black marble.

Hoppas nu att ni har en riktigt härlig midsommar. Längst ner i webbshoppen kan du se vilka öppettider som gäller i butiken under sommaren. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

1 reaktion på ”Pawsome

Lämna ett svar