Mina likaolika – två layouter

Du har väl inte missat att Anna gett oss en sommarutmaning att skapa valfritt alster med samma material? Vi kallar det #likaolika och här kommer mina två första layouter, jag har en till i tankarna men har inte hunnit börja än.

Den första layouten gjorde jag med färgerna i fokus, jag valde ett foto som passade till färgerna i pappret eller i alla fall den mörkare blå som finns i ramen här.

Bokstäverna gjorde jag själv med glitterpapper från POW (färgen caramel), dekorgummi och Altenews nya fine alphabet die set.

Till denna layout hade jag en tanke om bubblorna till höger och jobbade vidare utifrån det, jag ville få in lite vatten till sanden i pappret på ett kul sätt. Här har jag kompletterat kitet med enfärgad bazzill cardstock i färgen jacaranda.

Jag gillar känslan i papperskollektionen (Beach shack från Kaisercraft) och tänkte direkt på mina foton från solsemestern till Cypern för snart två år sedan. “Remsan” bakom titeln skapade jag med border dies från Lawn Fawn som heter Ocean wave borders, dessa är perfekta för vågor eller som molnkanter om man vänder på dem.

 

För den inspirerade/nyfikne så utgick vi från följande papper:
   

 
POW glitter silver & Bazzills coconut swirl

Jag tyckte att detta blev bra komplement till ovan:
  
Bazzills jacaranda, typhoon samt POW glitter caramel

 

Kaisercraft beach shack die cuts och Primas santorini flowers akrotiri

Tagga gärna #pyssloteket på instagram om du vill visa upp vad du skapat, det vore kul att se vad du hittat på!

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar