And so the adventure begins

Jag fortsätter att skapa med ett kit papper som Anna skickat till oss alla i teamet. Härliga somriga papper från KaiserCraft. Dessa papper är verkligen perfekta att bland annat dokumentera alla sommarens foton.

 

Papper från KaiserCrafts kollektion Beach Shack är vad jag alltså använt mig av.

Jag började med att lägga ett riktigt tunt lager gesso i mitten på bakgrundspappret för att lite dämpa ner/tona. Det syns inte så tydligt här på fotot, lite tydligar i verkligheten. Efter att gesson torkat började jag i vanlig ordning att bygga upp med några mönsterpapper, dekorationer och foto.

 

Som så många gånger tidigare har jag använt mig av en Tim Holts Small Talk Sticker som rubrik. Blommorna är från Prima. Jag som inte är så bra på att göra blomkluster tycker dessa små blommor verkligen är perfekta att bara ”strö” runt på t ex layouter.

 

Övriga dekorationer på layouten är chipboard från Wycinanka och Manillatags.

Ha det bäst!

ps. Visst har ni uppmärksammat Pysslotekets öppettider? Pyssloteket kommer att ha semsterstängt veckorna 30-32. Aktuella öppettider hittar ni alltid längst ner på sidan i butiken.

 

 

Inläggsförfattare: Päivi

Lämna ett svar