Glimmer, glam och kalas!

Tjoho!
Septembers tema för designteamet är glitter och glamour! Vad kunde passa bättre när Pyssloteket firar nio år i Annas ägo på lördag! Nio! wow!
Ni har väl inte missat kalaset som är på gång?

Dels är det fest och fina erbjudanden i webbshoppen från kl.18 i morgon fram till butiken öppnar kl.11 på lördag! Det kommer finnas en artikelgrupp i webbshoppen från kl 18 i morgon som heter ”Pyssloteket 9 år” Där kommer det finnas GRYMMA erbjudanden på mängder av varor! Missa inte detta!

Sen fortsätter kalaset i butiken under de vanliga öppettiderna på lördagen, där blir det om möjligt ännu grymmare! 😀 Varmt välkomna!

Det här är en av mina favoritprodukter. Det är en glitterspray som ger ett intensivt men ändå diskret glitter. Smått och jämnt fördelat liksom. Älskar det! Här hittar du den.  Det är ingen jätteflaska men den är dryg. Jag börjar närma mig slutet i min och den har räckt länge!

Här har jag skurit till några små bitar av cardstock som jag har sprayat bara för att visa vilken otrolig effekt det har på den mest trista bit papper!

Jämnt och fint resultat. Ibland kan det komma någon större blobb. Oftast betyder det att munstycket behöver rengöras.

Här är en bit akvarellpapper där jag bara målat några streck med vattenfärger. Bara rakt över en enda gång. Inte sådär superkul eller hur?

Men spraya lite shimmer spritz över det och stansa ut en bit med ex en Rectangle stitched die (denna ifrån Lawn Fawn) så blir det plötsligt mycket roligare!

Kolla skimret, älskar det!

Jag fäste en bit glittercardstock (POW) på en kortbas med dubbelhäftande tejp och monterade sedan min vattenfärgsbakgrund på glitterpappret med dubbelhäftande 3d-kuddar.

Av en av de små cardstock bitarna jag visade i inledningen stansade jag ut ”NIO” med ett alfabet från Altenew som heter Caps Bold Alphabet. Finns även som ”små” bokstäver och siffror. Det är rejäla dies och de tar sin plats på ett kort men det är det jag älskar. Det behövs inte så mkt mer liksom! Jag stansade ut med samma dies i svart foam och monterade under så det blev lite mer dimension. Som avslutning la jag på ett lager glossy accents! Bokstäverna blev urläckra!

Glittrigt så det förslår eller hur! 😀

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar