Frihetskänsla

För mig och mina barn är frihet bland annat att vara ute vid havet. Detta foto på min son tycker jag på något sätt symboliserar ett barns härliga sommar frihet. Bekymmerslösa underbara dagar vid havet.

Att det blev just denna bild jag scrappade med dessa tankar i mitt huvud beror nog på det stresspåslag jag har just nu. Inte mycket frihetskänsla här inte! Sjukt mycket på jobbet och hemma, något säkert många av er läsare kan relatera till. Tur att man då kan fly in i pysslets värld en stund. Nog babblat! Nu till min layout.

Ni har väl inte missat allt vackert från Prima som Anna tagit in i butiken…  Det har inte jag! Här har jag har använt mig av Primas papper, emphemera och blommor ur den nya serien Flirty Fleur.

Har även använt en hel del glitter, paljetter, gamla pärlor och Primas Say it in Christals. Blommorna har fått lite stickles på sig. I shopen finns ett stort utbud av både paljetter och Stickles i olika färger. På bakgrunden åkte också lite Primas Modelling Paste ihop med en stencil.  Har också stämplat lite med en stämpel från 49 and Market.

En liten kul grej med blommorna till Flirty Fleur serien är att i många av förpackningarna följer det med en trevlig Die Cut ram. Här har jag använt en sådan bakom fotot.

Blev ett lite kort och tråkigt inlägg detta ;). Hoppas i alla fall att layouten var lite inspirerande.

På återseende!

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Lämna ett svar