Lazy summer days

Hej allihop! Jag blundar lite smått för att vi redan är inne i oktober(!!) och fortsätter att skapa Lo’er med foton från lata sommardagar. För visst var det en sommar att lägga på minnet, varma 2018.

Denna Lo blev en mix av två olika teman här i Pysslotekets blogg: septembers Glitter & Glamour och oktobers Distress Oxides. Bakgrunden har jag gjort med hjälp av Distress Oxides och Scribble Sticks. Jag har både smooshat och stänkt men även stämplat med stämplar från 49 and Market och Altenew.

Jag har även stänkt med en guldig Color Bloom Spray för att knyta an till de underbara guldiga Waterfall stickers från Willow Lane, Crate paper. Från samma serie kommer både Cheerful Thickers och mönsterpapper som förresten de underbara fåglarna också är urklippta ur.

De underbara bladen som är stämplade med Distress Oxide Faded Jeans är Leaf Canopy från Altenew som även har matchande dies. Jag var sen i starten med Oxides men nu är det de dynor jag använder mest, älskar de matta och djupa nyanserna och hur de reagerar med vatten.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar