Hjälp! Översvämning!

Alltså… ni som har möjligheten att besöka butiken, har ni varit där på sistone? Har ni sett hur det ser ut??

Jag höll kurs i butiken idag och höll på att få dåndimpen. Uppenbarligen har Anna fått beställa saker utan övervakning – det är pappersblock ÖVERALLT! Under disken, hängande på pinnar, stående i ställ och en hel varukorg full…

Snälla! Gör en god gärning och handla några pappersblock så att vi även rymmer lite andra produkter. Ännu bättre om ni gör som vissa pysslingar jag känner: köper ett att använda och ett att klappa på. ?

För att hjälpa er på traven så har jag gjort en rabattkod som ger er 20 % rabatt på allt i kategorin 6″-block, det vill säga även nyheter (hint hint – Maja designs julkollektion) och block som faktiskt är större än 6″, t ex Graphic 45. Ange koden Översvämning i kassan så appliceras rabatten. Som vanligt gäller rabatten bara på nya ordrar och på varor som finns i lager. Koden gäller från och med nu till och med fredag 16/11 kl 23:59.

All hjälp mottages tacksamt – kom ihåg att det är för en god sak!

/DT-Babsan

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar