Hänt i veckan v41

Då var det dags igen för en summering av vad som hände förra veckan, frågan är om Pysslotekets Designteam vet själva vad som hände? Jag, Katti, ska ge er sammanfattning av läget. 

Först ut var Karin, hon som kallar sig själv Pyzzlot. Karin har förstås ett instagramkonto, sök bara på Pyzzlot så hittar det ni enkelt. Karin har ett mycket bra recept på hur du ska må bättre, undrar om hon är lite av en helare? Karin påstår nämligen att en timmes Art Journaling får en att må prima! Kanske vi kan hoppas på en ny tv-show, Fråga Doktor Pyzzlo? Vad skulle du ringa in och fråga? Har du tips på bra pyssel för själamåendet?

Vill du läsa mer om Pyzzlots tips för bättre mående så klicka dig in på hennes fråga doktorn-spalt genom att klicka på bilden nedan.

Senare i veckan var det min egna tur att visa vad jag kan. Jag är helt insnöad på höstkort just nu, inte så konstigt kanske med tanke på att hösten kom med stormsteg. Jag blev helt tagen på sängen av hösten. Jag menar, det var sol och 20 grader varmt, vad tusan hände? Inte ens mina höns fattade vad som var på gång, en höna la sig för att ruva, så jo, igår kom det ut två små jättesöta höstkycklingar!

Något direkt skvaller om mig själv finns förstås inte, allt jag gör är alltid gjort med full kontroll och självbehärskning (läses med en stoooor gnutta ironi) så självklart lyckades jag göra mina tre höstkort jag visade förra veckan helt utan incidenter som spray över hela dataskärmen, absolut inget lim på andra ställen än där det ska vara och så klart skar jag ut allt perfekt rakt vid första försöket! Klicka på bilden för att läsa mer om mina höstkort! Mig hittar du också på instagram när jag inte bloggar här, sök på ”craftavide” så hittar du mig enkelt.

 

Malin har fullt upp med födelsedagar, hon fyller både 50, 65 och 70! Eller var det hennes släktingar? Dessutom håller hon en födelsedag hemlig, är det hennes egna tro? Är det tricket för att inte bli äldre, berätta inte för någon att du fyller år, för då har det ju inte hänt! Undrar om hon har fler hemlisar på hennes instagram? Kolla in ”malinkortochgott” och se om du hittar några.

Malin skriver att hon leker med alcoinks, jag hoppas inte hon tar sig en hutt då och då, för jag har hört att en punchpralin räcker för att få Malin ur balans. Påminn mig om att jag ska ta med en hel låda praliner till henne nästa gång vi ses, det kan ju bli skoj!

Läs mer om Malins alkoholvanor genom att klicka på bilden nedan.

 

Caroline tycks ha lite dålig ordning på sina grejer, för hon lämnar kvar sina stämplar i mistin haha, jag menar sånt gör man väl aldrig! Om jag inte hittar stämpeln jag söker så är faktiskt Mistin ett väldigt bra ställe att leta på, men nej just det, jag har ju full koll på allt jag gör, det glömde jag visst…

Spotlight stamping skriver hon om, undrar om Caroline egentligen har en dröm att få stå på scen med en alldeles egen spotlight? Kanske hon också är på gång med en egen tv-show, frågan är om jag inte hörde nåt om att hon planerar att starta upp en ny variant av Talangjakt?

Vill du veta mer, ja då klickar du på den här bilden nedan!

 

Apropå egen tv-show så har Jenny en med temat Sommarpojkar. Det låter ju rätt lockande! Jag tänker Baywatch, röda badshorts, en liten rolig plastsak att leka med och alla springer dessutom i slow motion! Nu är jag lite osäker på om dom springer i slow motion just här, men man vet aldrig!  Tv-showen då, ja den hittar ni på YouTube, där finns faktiskt massor med härliga avsnitt från designteamet, både från nu och då. Jennys egna instagramkonto visar upp en hel del olika ”avsnitt”, henne hittar ni under användarnamnet ”vitatulpanencreates”. Och som vanligt kan ni läsa mer genom att klicka på bilden.

 

 

Ja det var lite om veckan som gått. Jag hoppas som sagt att ni läser det jag skriver med en stor portion ironi, jag vill ju inte att ni ska få fel intryck av designteamet 🙂

Men hur går det för Anna egentligen, hon som faktiskt är designteamets ledare, eller så här, hon tror hon är chef och vi kan väl låta henne fortsätta att tro det, men vi alla vet ju egentligen vilka som faktiskt ”run the show” så att säga, hahaha!

Jag kan skvallra om att det går bra för Anna. Den fysiska butiken är stängd, men webshopen, www.pyssloteket.se lever i allra högsta grad! I och med att butiken stängde så har det dock blivit lite förändringar i leveranserna. Du kan hämta upp din order i butiken på Valhallavägen i Stockholm, men då efter en bestämd överenskommelse med Anna. Det bästa är dock att du väljer att få din beställning hemskickad eller till närmaste upphämtningsställe. Ordrar skickas numera 1-3 gånger i veckan, men som man säger, den som väntar på något gott… För det finns väl inget bättre än att se fram emot en härlig leverans med pyssel!

Jag önskar er alla en härlig fortsatt vecka med mycket pyssel, och du vet väl att du alltid kan hitta oss i Designteamet i Pysslotekets egna Facebookgrupp, är du inte med där, så gå med ögonblickligen! 

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar