Triss i stora födelsedagar och erbjudande till dig!!

Oktober har alltid varit en intensiv månad med födelsedagar i min familj. På lördag ska vi fira min mamma, pappa och min systers sambo. 65, 70, respektive 50 år!

Idag visar jag två kort, ett förblir hemligt lite till. 😉
Som en present till DIG får du 15% rabatt på akvarellsetet från Altenew med 36 mumsiga färger! Det ingår dessutom en pensel som man kan fylla med vatten.
Perfekt till dig som vill prova på eller kanske som en present till någon annan. =)
Erbjudandet gäller fram till midnatt så skynda skynda!


Ingen kod krävs och rabatten syns i kassan!

Här har jag lekt med Distress Mica Stainakvarellpapper och sedan embossat med folder Numbered från Sizzix/Tim Holtz. Jag älskar den här foldern just för att den är så perfekt till födelsedagar. Massa siffror liksom!

Jag stansade ut bokstäverna ”five” och ”zero” där de delar på bokstaven e. Lite som ett korsord.  Jag hade en bit guldmetallic cardstock monterad på svart foam liggande och lekte lite med alcoinks på den innan jag stansade ut orden. Jag använde alfabetsdies från Lawn Fawn som heter Henry´s ABC´s.
Jag stansade ut banners i vellum och monterade bokstäverna på den för de ville försvinna in i bakgrunden lite.
En svart cirkel som låg ensam på bordet fick sitta bakom bokstaven som enade orden.

 

Här ser man bakgrunden lite mer. Jag använde färgerna Mulled Cider, Unravelled, och Fallen Acorn från senaste Halloweensetet #5.

 

Nästa kort är tillverkat med stenciler, dies, stämplar och akvarellfärg (bara målat ut lite random på en panel av akvarellpapper). Sedan använde jag stencilen Warp Speed från Altenew ihop med bästa pasten ever i alla kategorier – Moonstone!
Ölglaset och flaskorna stämplade jag med Altenew Obsidian Ink på akvarellpapper och färglade med akvareller innan jag klippte ut dem.
Den stämpeldynan börjar segla upp som en favorit, den blir riktigt svart!
Textstripen kommer från Creative Expressions – Sentiment Sheets – Birthday. Stämplarna är från Visible Image och heter Bring on the beers.

70 stansade jag ut i akvarellpapper med samma färg som bakgrunden och spritsade dem sedan med lite shimmer spritz. Jag stansade ut ytterligare siffror i svart cardstock och monterade dem lite offset så siffrorna skulle poppa ut lite mer. Som grädde på moset la jag på glossy accents och WOOOW, det blir så magiskt men helt jäkla omöjligt att fotografera!

 

Allt monterades med supertunna 3d-kuddar för lite dimension.

Det var allt för mig idag!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar