Spotlight stamping

Häromveckan visade jag ett kort med Altenews Paint-a-Tulip. Eftersom jag lämnade stämpeln kvar i min MISTI fick det bli ytterligare ett tulpankort när jag skulle knåpa ihop dagens blogginlägg. Tekniken jag har använt mig av heter spotlight stamping. Gunilla gjorde ett inlägg i våras där hon visade tekniken i en video.

Jag har först stämplat motivet på en vit kortbas och sedan ytterligare en gång på en panel som jag färgat in med distress inks i en fadad (fadead?) ton. Därefter har jag skurit ut tre cirklar av den infärgade panelen med Hero Arts infinity dies (rektanglarna kan jag verkligen rekommendera – de är nog de mest använda diesen här hemma!). Jag har sedan klistrat några ytterligare cirklar under för att få lite höjd (syns lite bättre på närbilden) och sedan matchat in dem i mönstret.

Jag avslutade med ett en färdig fras från Creative Expressions Sentiment Sheets och lite bling. Det var allt för mig idag. Hoppas att ni får en fin helg trots utlovat regn och rusk!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

1 reaktion på ”Spotlight stamping

    Spotlight stamping del två – Pyssloteket

    (28 oktober, 2023 kl. 12:34)

    […] I mitt senaste inlägg visade jag ett kort med Altenews Paint-a-Tulip (och även veckan dessförinnan. Nu lovar jag att det blir det sista kortet 😂) där jag använde mig av tekniken spotlight stamping. Till dagens kort blev det en copy paste, men jag använde mig att negativet till det förra kortet. […]

Lämna ett svar