Spotlight stamping del två

I mitt senaste inlägg visade jag ett kort med Altenews Paint-a-Tulip (och även veckan dessförinnan. Nu lovar jag att det blir det sista kortet 😂) där jag använde mig av tekniken spotlight stamping. Till dagens kort blev det en copy paste, men jag använde mig att negativet till det förra kortet.

Jag började med att färga in en bit Strathmore-Bristol Smooth Paper med distress inks och stämplade sedan tulpanbuketten över med Memento Tuxedo Black. Därefter skar jag ut tre cirklar av samma motiv med Hero Arts infinity dies, men från vit cardstock. Under satte jag fast ytterligare ett par cirklar för att få lite höjd och pillade sedan ner dem i hålen. Efter lite bling fick det bli klart!


Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar