Dax att dokumentera dina julfoton

Julen är över för i år och du vill väl minnas den även framöver? Alltså dax att dokumentera årets julfoton.

Just nu finns massor av fina juliga godsaker i Rea kategorin så det är dessutom perfekt läge att köpa in lite juliga papper och scrappa dina julfoton. T ex dessa KaiserCraft – Christmas Edition papper jag använt mig av till min layout får du till 50% rabatt.

Tyvärr har jag en tonåring hemma som inte är så förtjust i att jag dokumenterar några foton på honom just nu så jag har valt ett gammalt foto som jag bara älskar. Kvalitén på fotot är kanske inte bästa men jag bara älskar blicken och stämningen i fotot på dagens layout.

 

 

Till dagens layout har jag alltså använt mig av KaiserCraft – Christmas Edition papper. Alla papper på min layout är från den kollektionen. De få dekorationer jag har på layouten har jag klippt ut från dessa papper.

 

För att få lite ”glitter och glamour” till layouten har jag splashat och målat med en pensel och Distress Spray Stain – antique bronze.

Ha det bäst!

Inläggsförfattare: Päivi

Lämna ett svar