50 års selfie

Clean and Simple är månadens tema och jag har valt att göra en CAS layout med ett foto på mig själv. Lite ego får man väl vara då och då 😉

 

 

Till dagens layout har jag använt mig av papper och dekorationer från Pink Fresh Studio – Simple and Sweet.

Fotomattan är Bazzils Raven svart cardstock och bakgrunden är Bazzills Card Shoppe Mashmellow

 

 

Lite, men endast lite, lek med bakgrunden. Den fick några splashar av Distress Spray Stains – Brushed Pewter som jag skvättat dit med en pensel.

”Sömmarna” är gjorda med en stämpel från 49&Market – Gabis Square Stitch Stamp set. De är set med fyrkantiga ramar men jag tejpade för delar av stämpeln och använde bara 1/4 del av den för att få en rak söm. Tråd stämpeln är också en 49&Market – Gabis Loose Threads set . Till sist har jag använt mig av en liten blomstämpel från ett äldre Altenew set – Vintage flowers.

 

Ha det bäst!

Inläggsförfattare: Päivi

Lämna ett svar