And so the adventure begins…

För ca 3 år sedan började jag gå på Zumba Gold pass och ganska fort efter det även på Zumba Fitness passen. Jag behövde hitta en träningsform som passar mig och det gjorde jag direkt. Min passion för denna träningsform bara växte och jag ville utmana mig själv lite. Detta förde med sig att jag som 50 års present fick en Zumba Instruktörs utbildning av min man i födelsedags present.

Dagens layout dokumenterar min första låt jag drar som ZIN, som ”gäst ZIN” hos en god vän som drar pass här uppe var jag bor.

Jag vet inte hur ofta jag börjat göra en layout och plockat fram massvis med blommor som jag tänker använda på den, det slutar ofta med att inga eller endast en bråkdel av blommorna används.

Februari tema är blommor och idag blir det en layout från mig med ganska många blommor, för att vara mig. 🙂

 

 

Efter alla år med att göra layouter med vit bakgrund har jag inte ännu heller lärt mig att ta foton på dom.  Eller lärt mig att göra andra typer av layouter som är enklare att fota 😀

 

 

Tänkte i stora drag visa hur jag gjort bakgrunden. Jag börjar med att använda mig av en Tim Holtz – Roses stencil tillsammans med 3d matt gel Bazzills – Card Shoppe – Marshmallow cardstock.

 

 

Efter att jag valt vilka blommor och papper jag ska använda började jag söka efter färgkombination till bakgrunden. Till dagens layout har jag använt mina Primas Oil Pastels Crayons som vattenfärger. Jag plockar upp färg med pensel och vatten från pennorna och blandar ihop till en lämplig färg. Jag har alltid antingen dekorationer eller papper bredvid när jag söker färgen för att lättare lyckas blanda ihop rätt färg.

 

 

Sen släpper jag loss med pensel. Först suddar runt med den för att täcka större områden. Lägger till lite mer färg i min färgblandning för att göra den mörkare och börjar sedan med pensel att skvätta runt. När grundfärgen torkat är det bara att lägga till andra färger man vill ha med. Jag valde att skvätta några droppar svart ännu men istället för kritorna skvätte jag svart med Dylusions Ink Spray.

 

 

Text stickersen är Tim Holtz.  Papper det rutiga och blommiga från Prima och svarta med vita prickar är BoBunny – Believe.

 

 

Alla blommor på min layout är från Prima. Bladen har jag skurit ut med en Silhouette elektronisk skärmaskin.

 

Ha det bäst!

Inläggsförfattare: Päivi

Lämna ett svar