Fussy Cutting av blommor

Hej på er. Min dag igen att inspirera er och detta blir faktiskt mitt sista inlägg som DT medlem hos Pyssloteket. Jag har valt att kliva av då jag inser att min tid inte räcker till på det sätt jag skulle vilja. Men jag får ju avsluta med mitt favorittema… BLOMMOR!

Idag visar jag en layout där jag faktiskt inte använder Prima blommor utan har valt att dekorera med det dom brukar kallas ”Fussy Cutting”, helt enkelt utklippta dekorationer ur mönstrade papper. Här har jag använt Graphic 45 papper ur serien Flutter. Nu är fotot inte det bästa, svårt att fota då himlen bara är grå hela tiden och snön vräker ner. Ni får helt enkelt ha överseende med kvalitén på fotona.

 

Jag har använt en Bazzill i vitt som bakgrund ( superlänge sedan jag gjorde det) och på det valt ett mönstrat papper ur 8×8 blocket som jag centrerat på bakgrundspappret. Sedan har jag gått bananas med min fussy cutting och klippt ut massor med blommor som jag lagt lager på lager och omlott med hjälp av 3D kuddar. Chipboarden är bitar som följer med förpackningar med Prima blommor. Nu längtar jag efter vår och sommar därav fotovalet. Är less på att skotta snö!

Bjuder som vanligt på lite detaljbilder.

Här syns lite mer av de olika lagren med blommor. Chipboarden har jag färgat in med Distress Oxide i färgen Fossilized Amber.

Det var allt för mig. Jag får tacka Anna för denna tid och för förtroendet. Stort tack även till mina härliga DT kollegor. Kommer att sakna er! Och alla ni som läser här inne. Vi ses i Cyberspace.

Nu ska jag bli gårdsägare! Flytta hem mina hästar och leva ett enklare liv närmare naturen. Odla mina grönsaker, ha några höns och så småningom även några får och kanske grisar…. den som lever får se =)

Självklart ska jag också plantera ett hav av olika blommor i min trädgård!

Tack och hej leverpastej!

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

1 reaktion på ”Fussy Cutting av blommor

    Marianne

    (26 februari, 2019 kl. 11:10)

    Superfin layout, som alltid. Du och dina underbara alster kommer att vara saknade. Stort lycka till med gården och alla djuren och hoppas våren kommer tidigt så du slipper skotta mer just nu 🙂

Lämna ett svar