National scrapbook day

Idag, lördag 4 maj är det National scrapbook day och det firar vi så klart på Pyssloteket. Ange koden NSD så får du 20% rabatt på My favorite things stämplar, My favorite things dies och My favorite things papper.

Koden gäller endast i webbshoppen lördag 4 maj 0:01-23:59 och på nya ordrar. Självklart kan du göra en beställning i webbshoppen och sedan hämta din order i butiken.

IMG_0638 (1)

IMG_0637 (1)

De här sötnosarna kommer från det underbara setet Picture perfect, bara ett av många ljuvliga set från My favorite things. Vilket set är din favorit? Happy shopping och ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar