Min stora kärlek

Månadens tema här i bloggen är kärlek och då kände jag att jag bara måste göra en layout med min stora kärlek här i livet, min älskade katt Gollum.

IMG_0643

Jag gör väldigt sällan layouter, men när jag väl gör en så är jag en riktig härmapa. Jag ääälskar Jennies layouter och önskar att jag kunde göra så där snygga LO:s, men har man det inte i sig så får man härma och nöja sig med vad det blir. Att härma och göra som någon annan är faktiskt ett bra sätt att komma igång med något som man tycker är svårt och kan också vara ett sätt att hitta sin egen stil.

Jag har använt papper från 6″-blocket Stay colorful, några olika ephemera pack, chipboard, enamel dots och stickers. Jag har ritat med Uni-ball fineliner runt hela layouten för att rama in den. Den cardstock jag har använt heter Marshmallow och har en fin vit färg som inte är för kall.

IMG_0640

Jag har koncentrerat det mesta till nedre vänstra hörnet, och försökt bygga lite lager på lager. Tycker den lilla chipboard-katten är så söt och jag har köpt på mig några stycken, bra att ha på både kort och layouter. Chipboarddekorationer är billiga och man kan unna sig någon eller några förpackningar då och då. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

1 reaktion på ”Min stora kärlek

    Inga

    (8 maj, 2019 kl. 16:11)

    Såå fin , både LO och inte minst Gollum! Är det okej om jag också blir en härmapa, får köpa på mig lite papper, de var väldigt fina , och lite pynt, har säkert en del men….

Lämna ett svar