Darling – Layout

Hej allihop! Då var det min tur att visa något i bloggen igen. Det blev en layout den här gången med ett gammalt foto på min fina mamma, taget flera år innan jag föddes.

Det bara ramlar in fina mönsterpapper i butiken så jag passade på att köpa några 12×12 när jag beställde sist. Jag valde att skära ner papper #20 i Pink Paislees kollektion Horizon till A4 då jag föredrar det rektangulära formatet.

Jag valde även att smoosha lite utspädd färg på papperet för att skapa samhörighet mellan bakgrundspapperet och det som jag sedan satte som lager uppepå. De flesta mönsterpapper är inte så tåliga när det kommer till väta och därför blev papperet lite buckligt. Det syns ganska tydligt när vi tittar på textraderna i mönsterpapperet på det övre fotografiet, de är inte speciellt raka längre.

De underbara blommorna från Altenews Wallpaper Art har jag embossat i vitt och sedan färglagt med Scribble Sticks och vatten.

Sedan har jag använd flera stickers från American Crafts kollektion Wildflower & Honey som dekoration. Jag gillar hur de ritade, nästan barnsliga klistermärkena bryter av mot det gamla fotografiet och vintage-papperet.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera