Your story – Layout

Hej allihop! Jag gör ett litet avbrott i julkortsverkstaden med en layout som jag skapade på en träff för några veckor sedan. Min ”nya” grej är att mixa färgglatt med gammalt och vintage. Så här kommer en sida skapat med härliga mönsterpapper i krispigt turkost tillsammans med gamla gulnande boksidor samt ett foto från 70-talet. En riktigt skön mix.

Jag började med att kapa ner papperet Hive från serien Wildflower & Honey till A4-format. Det matchade jag med Greenery från samma serie men jag valde att klippa ut en stjälk för att skapa den effekt jag ville ha. De gamla boksidorna är fynd från second hand-butiker.

På den här detaljbilden ser ni de läckra fjärilarna från samma serie som mönsterpapperna. Titeln kommer även från stickersboken som hör till den serien. Utöver det har jag skapat detaljer som knyter ihop sidan, såsom stänkt med svart akrylfärg, använt svart sytråd och satt ut några blingstenar från Prima.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera