Layout med stencil och puffy stickers

Designteamet har brakat igång 2020 med temat stenciler, hurra! Ibland finns det inget bättre än ett tema för att man ska få gotta sig ordentligt med en älskad samling, som ibland glöms bort, trots alla användningsområden.

Jag blev så sugen på att börja året med göra en layout, och har haft ögonen på ett mönstrat papper från Carta Bella med mysiga tröjor på, vilket passade väldigt bra med mitt vintersug och de söta puffiga klistermärkena från Crate Paper som jag inte kunde låta bli.

Stencilen jag valt att använda idag heter ”Microbial” och kommer från TCW (The Crafter’s Workshop). TCW är ett av många roliga märken med stenciler som finns att hitta i butiken. Stenciler kan användas till mönster eller maskning, till spray eller färg, till bakgrunder eller huvudmotiv. Jag är säker på att ni kommer få se många roliga exempel denna månad!

Jag ville kombinera mönstret på pappret med temat på klistermärkena, så jag klippte ut några av tröjorna för att använda som dekorationer på layouten. Sedan använde jag andra sidan på mönsterpappret som bakgrund till mina foton. På så vis behövdes bara ett mönsterpapper, och färgerna matchade fint ihop.

Till detta kompletterade jag med två enfärgade cardstock från Bazzill, ett vitt med det så passande namnet ”Avalanche”, och ett turkost som jag tyckte gick rätt ton i ton med det mönstrade pappret.

Jag gillar att färga in kanterna på mina papper, till detta alster valde jag Distress Ink i färgen ”Evergreen Bough”.

Sedan använde jag stencilen från TWC, Unicorn Paste från Prima Marketing och en spatel för att placera ut lite smälta isiga droppar här och var över sidan:

Det är lite svårt att fota så här i mörkaste januari, men så här blev min layout ut när jag blev klar:

Jag kombinerade klistermärkena med de utklippta tröjorna och monterade ihop dem i små kluster. Jag tycker det blev väldigt gulligt:

Nu är jag väldigt sugen på varm choklad och marshmallows. Och en gosig tröja. Och lite vinter!

Trevlig söndag, kära vänner!

/Jennie, a.k.a. jenandtricks

Inläggsförfattare: Jennie

Multipysslare sedan jag var liten tösabit, och har jag bara papper, penna, sax och lim i väskan så är jag lycklig! Älskar scrapbooking, kortmakeri, art journaling, att måla i akvarell och akrylfärg, och som så många andra i designteamet är jag även en crazy cat lady, I can't help it! Kan ofta nörda ner mig i en viss teknik eller specifika märken i perioder, men gillar att variera mig och testa nya saker. Det bästa som finns är bra pennor, fina papper och anteckningsböcker, och finner mycket inspiration i mina vänners kreativitet. Till vardags jobbar jag som handläggare på en myndighet, men under min fritid är skapandet det som gör att mitt hjärta klappar!

1 reaktion på ”Layout med stencil och puffy stickers

    […] Förra gången jag bloggade visade jag en scrapbook layout där jag använde stencilen ”Microbial” från The Crafter’s Workshop ihop med Unicorn Paste från Prima Marketing. Denna vecka använder jag samma stencil, men till ett motiv i min art journal. […]

Lämna ett svar