Hällmålningar

Hej och hallå!

Ett tag sedan ni såg mig, Päivi, här i bloggen 🙂 Så nu var det dax att visa en layout jag gjort nyligen. Har använt mig av papper och stenciler från Prima.

Tyvärr blev det dåliga foton, det blev lite konstig färg. Dessa mönsterpapper från Prima – Pretty Mosaic är helt ljuvliga och värt att klicka in i butiken för där får du en mer rättvis bild av hur dessa papper ser ut.

Stencilerna Vintage wallpaper och Gotic från Prima är otroligt lätta att jobba med. De är stora och kraftiga. Här har jag använt de tillsammans med Distress Oxide. Även kanterna på mönsterpapper är chalkade med Distress Oxide.

Urtavlan och rubrik har jag skurit ut med en Silhouette. Det fina med en elektronisk skärmaskin är ju att du får precis den storlek du vill på rubriken och urtavlan.

Ha det bäst!

Inläggsförfattare: Päivi

Lämna ett svar