Layouter med mönstrat papper från Pink Paislee – Live!

Idag hade jag den stora äran att skapa två layouter i en livesändninng i Pysslotekets facebookgrupp! Det har ju varit lite av en långhelg, och ni som redan är medlemmar i gruppen har nog märkt av vår livesändningsstafett. Inte mindre än 12 livesändningar har hunnits med sedan i torsdags, det är ju inte riktigt klokt! Vi har visat scrapbooking, art journaling, kortmakeri, bakgrunder, mixed media och haft craft battles! Det har varit vansinnigt roligt! Som tur är kan man även se sändningarna i repris, de ligger kvar i  Pysslotekets facebookgrupp under taggningen ”Livesändningar. Gruppen hittar du här!

Jag tänkte passa på att visa de två layouter jag skapade under dagens sändning. Det blev två väldigt färgglada layouter (den ena lite mer färgglad än den andra) med mönstrade papper från Pink Paislee. Den första är centrerad kring ett foto på några av oss tjejer i designteamet, under ett av de tillfällen förra året när vi tog över butiken för en dag! Vi brukar ha alla möjliga hyss för oss då, och brukar skämtsamt säga att när katten (dvs Anna) är borta dansar råttorna på bordet, därav denna skojsiga selfie!

 

Jag använde mig av uppstämplade och färglagda stämpelmotiv från Altenew, bland annat stämpelsetet ”Book Club”, som fick bli en centrerad fokuspunkt med datum på. Löven heter ”Leafy Canopy” och de andra blommorna ”Poppy Garden”. Jag färglade med Nuvo Shimmer Powder och Altenews nya vattenfärger.

 

 

Layout nummer två handlar om min katt, Sixxten! Ety jag är en crazy cat lady, som ni kanske märkt. Även här använde jag mig av papper från Pink Paislee, samt klippte ut dekorationer från ett vellumark samt använde stickers från samma kollektion (”Indigo & Ivy).

Jag gillar att blanda bokstäver i mina titlar, gärna med Thickers och andra bokstavsklistermärken:

När jag sätter fast dekorationer tycker jag om att sätta saker tätt tillsammans, omlott och med olika höjd:

Två glada layouter som jag kommer älska att se när jag bläddrar i mina album!

Vill du följa med i hur jag satte ihop dessa layouts, hoppa in i vår Facebookgrupp och titta här!

Hoppas alla har haft en skön och vilosam helg! Scrappa lugnt 🙂

Inläggsförfattare: Jennie

Multipysslare sedan jag var liten tösabit, och har jag bara papper, penna, sax och lim i väskan så är jag lycklig! Älskar scrapbooking, kortmakeri, art journaling, att måla i akvarell och akrylfärg, och som så många andra i designteamet är jag även en crazy cat lady, I can't help it! Kan ofta nörda ner mig i en viss teknik eller specifika märken i perioder, men gillar att variera mig och testa nya saker. Det bästa som finns är bra pennor, fina papper och anteckningsböcker, och finner mycket inspiration i mina vänners kreativitet. Till vardags jobbar jag som handläggare på en myndighet, men under min fritid är skapandet det som gör att mitt hjärta klappar!

Lämna ett svar