Inspirerad av Jennie

Visst blev man sugen på att scrappa efter att ha sett Jennies livesändning förra söndagen? (Alla livesändningar finns sparade i Pysslotekets facebookgrupp.) Jag blev det definitivt, och det fick bli en layout med vår hund. Bilder på våra djur är det jag tycker är allra roligast att scrappa.

bloggen1

Fotot är väldigt varmt i tonerna, och jag ville ha papper och dekorationer som matchade för att förmedla en varm känsla i hela layouten. Jag föll pladask för Paige Evans kollektioner för Pink Paislee när de kom och köpte ett helt gäng. På den här sidan har jag använt papper från kollektionerna Horizon och Whimsical, men spana även in Bloom street och Pick me up. De är härligt färgglada och det går lätt att matcha då serierna har stickers ochephemera. Jag köper alla möjliga ephemera packs och sticker books och det är så mysigt att sitta och bläddra igenom dem för att se vad jag vill använda för att dekorera mina sidor.

bloggen

Jag scrappar helst i storleken letter, den amerikanska motsvarigheten till vårt A4. De sidorna är 11″x8,5″ och det är lagom storlek för mig.

Ha det gott! /Hanna

 

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar