Öppettiderna i sommar

Det här inlägget ligger först i bloggen.
Scrolla förbi för att komma till Pysslotekets fantastiska designteams inspirerande alster.

Det är märkliga tider vi lever i. Coronaviruset slår mot många branscher och som småföretagare är det tufft.
Många utav grossisterna och tillverkarna är påverkade på ett eller annat sätt och i vissa fall så blir det fördröjningar i leveranserna. Detta är inget vi kan påverka, vi ber om förståelse för att detta sker.
Vi erbjuder förbeställning för att du ska kunna få det du vill ha när det väl kommer till butiken. Vill du förbeställa något eller höra vad något kostar så mailar du anna@pyssloteket.se. Du betalar inget i förskott utan du betalar när dina beställda varor anländer till butiken.

Butiken kommer att ha reducerade öppettider framöver. Det är helt enkelt inte så många kunder i butiken, så de öppettiderna som gäller nu är:

Mån Stängt
Tis 11-15
Ons 11-15
Tors 11-15
Fre 11-15
Lör Stängt
Sön Stängt

Du hittar alltid aktuella öppettider längst ner i webbshoppen. De här tiderna gäller tills vidare. Om öppettiderna förändras så kommer det att stå där, så kolla gärna en extra gång innan du tar dej till Valhallavägen 48.

Butiken är semesterstängd vecka 30-32. Under den här tiden kommer mail besvaras sporadiskt.

Webbshoppen är alltid öppen, på www.pyssloteket.se hittar du allt som finns i butiken.
Om du inte hittar något så är det för att det är slut i lager, då kan du alltid maila anna@pyssloteket.se och beställa det du vill ha så kommer jag att göra en order till dej och så snart din vara kommer till butiken så kommer jag att maila dej.

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Kommentera