Idag blir det video!

Många av er har sett den på facebook eller kanske på Youtube, men vi vet också att vi har en grupp kunder som inte tar del av de delarna av internet så jag tänkte dela videon även här!

Det är en lite instruktion om hur jag stämplar på foamet på mina omonterade gummistämplar! Jag gillar att se var jag stämplar så det blir rakt och snyggt och är så glad att jag klurade ut ett sätt att göra det möjligt!
Hoppas det kan inspirera!

Nu är den fysiska butiken åter öppen! Öppettiderna kommer fortsatt vara begränsade MEEEEEN IDAG torsdag 13/8 håller butiken öppet till 18!
Dels för att jag vill tydligt markera för Anna att nu är det slut på vilan, dels för att det kommer mycket leveranser som måste tas omhand nu!

Välkomna in att shoppa, kanske hitta något nytt ni villhöver eller hämta en tidigare order!

Vi ses!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar