Sugen på kalas??

Det hoppas jag! För på lördag firar Pyssloteket 11 i år Annas ägo och det är såklart värt att fira!
Kalaset kommer ske online i år, med fina erbjudanden. Vill man besöka butiken är den öppen, men de fina erbjudandena hittar du bara på webben. Det går såklart bra att lägga sin order online och hämta den om man så önskar!

Idag har jag inspirerats av Gunillas Mood board och skiss som visades tidigare i månaden. Det blev några kort, det första inspirerat både av färgerna i mood boarden, de andra tre av skissen. Det fina med skisser tycker jag är att man inte behöver följa dem slaviskt!

Det har ramlat in MASSOR med 6×6 block från Kaisercraft. Jag som inte brukar älska Kaiser föll som en fura för flera block men de som fick följa med hem var Antiquities och Magenta. Det förstnämnda använde jag till kortet ovan!
Stämplarna är från Simply Celebrate Summer från Lawn Fawn och jag har stämplat dem på akvarellpapper och färglagt med vattenfärger. Bilden gör inte riktigt färgerna rättvisa, det gröna på kaktusarna är mer dämpat irl. =)

Nästa kort är inspirerat av skissen och här har jag använt papper och ephemera från uuunderbara Pink Paislee And many more! Löv löv löv!

 

 

Både papper och dekos har fina accenter med foil.

And many more här också!

Sist ut, även här med papper från And Many More. Så himla fina papper att man knappt vet vilka man ska använda.

 

 

Nu hoppas jag vi ses i facebookgruppen och på facebooksidan i helgen. Om ni inte är medlemmar i gruppen så hittar ni den HÄR, och om ni inte gillar sidan än så finns den HÄR!
Sidan kan vara lite lurig med aviseringar så det kan löna sig att aktivt kika in på den, det är inte alltid man får notiser om att något händer där!

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar