Vi – layout

Hej allihop! Har ni hämtat er efter helgens festligheter? Jag är så imponerad och inspirerad av min Dt-kollegors tutorials, hauls och liveskapande. En annan sak som inspirerat mig till dagens blogginlägg är Babsans moodboard för september.

Hej 70-talet liksom. Och levde man på 70-talet som jag har gjort så är det ganska självklart att leta rätt på ett gammalt foto att scrappa. Foton på layouten nedanför är taget hemma i lägenheten på min dopdag, den stiliga pojken som håller i mig är min storebror. Och något mer än fotot behövs egentligen inte för även det skriker 70-tal, precis som moodboarden 🙂

Klustret bakom fotot har jag skapat genom att dyka ner i mina spillbitar och rotat fram papper i gult, brunt och orange. Mönstret har jag inte brytt mig så mycket om utan bara matchat hej vilt. Som dekoration har jag embossat Altenews Incredible Stamp set med vitt embossingpulver på vellum.

Sedan har jag som alltid använt sytråd som blickfång. Titeln är gjord av thickers och jag har även använt Tim Holtz Small Talk- stickers som dekoration. Det turkosa stänket fick representera ugglan och duken i moodboarden.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar