Love – layout

Hej allihop! Hoppas ni har det bra i novembermörkret. Längtar ni efter en riktig vargavinter eller är förhoppningen att årets vinter blir lika mild som förra året?

Vad ni än tycker om vintern så måste ni ju ändå hålla med om att den kan vara riktigt vacker. Som trädet på fotot jag använt på min layout, sådär det bara blir en riktig kylig dag när det har varit mycket fukt i luften.

Trots att jag inte skapat denna layout utifrån Karins/Pyzzlots moodboard för november blev den blå. Jag valde att använda Dina Wakley Medias akrylfärg i den härliga mörka färgen Night. Beroende på hur tjockt lager man lägger på varierar den från en blålila nyans till den blåsvarta som ni ser här.

För att skapa kontraster och mönster har jag jobbat med två olika stämpelset i bakgrunden. Dels siffrorna från Tim Holtz Faded Type stämplat med svart Archival-dyna, dels hÄnglar&Wings Vintergranar stämplade med Hero Arts vita Unicorn-dyna.

Som dekoration har jag använt Primas Art Pebbles.

Som titel valde jag att använda thickers och komplettera med textstickers från Tim Holtz.

/ Ta hand om er! Kram Susanne.

 

Julen närmar sig med stormsteg. Har ni planer på att besöka Pysslotekets butik under jul- och nyårshelgerna så var uppmärksamma på förändrade öppettider. Ni hittar alltid butikens öppettider längst ner i webbshoppen.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar