Årets sista månad, äntligen mys!

Välkommen älskade december, årets mysmånad!

Jag är en av de som gillar vinter och kyligare temperaturer vilket jag fortfarande(?) förknippar med december. Även om det oftast är mildare nu än för kanske 30 år sedan så lever min bild av december kvar med snövit jul, varm choklad, mysiga sockar och tända ljus.

Den känslan är lite vad jag försökte förmedla med min moodboard för månaden som jag hoppas kan inspirera till både mysiga stunder och juligt fina alster

Till månadens skiss ville jag hitta något med plats för flera bilder/motiv så jag surfade runt och letade inspiration tills jag bestämde mig för något i stil med denna:

Utifrån denna lyckades jag göra en layout med julkänsla och bilder från en julafton för fem år sedan då min äldsta brorsdotter firade sin första jul!

Det mönstrade pappret är ett äldre som Carta Bella som låg och väntade på att få användas till något och i kombination med vit och röd cardstock samt guldfoil kände jag att det inte väntat förgäves 😉

Jag hittade några diecuts från Pink Paislees Together for christmas som jag köpte förra året och kombinerade med Altenews Tall alpha samt leaf mix dies som jag skar ut från Lawn Fawns Metallic cardstock i guld.

Inte så illa för en som sällan gör layouter! Mest gillar jag julkänslan och värmen och såklart bilderna på min bror, hans fru och dotter <3

Om du blev inspirerad av detta vill vi gärna se vad du skapat! Lägg upp det på instagram med taggen #pyssloteketmood eller lämna en länk till din blogg i kommentarerna.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera