Photo op – layout

Hej allihop! Dan före dan före dopparedan är det idag. Men det syns inte på layouten jag tänker visa idag. Jag har hämtat inspiration från Therese underbara decemberskiss.

Som sagt blev resultatet inte juligt utan jag gick ifrån moodboarden och skapade en busig layout i blåa och olivgröna toner.

 

Jag började med att skapa en cirkel i bakgrunden med Distress Oxides.  Sedan använde jag mig av stenciler och bakgrundsstämplar för att skapa mönster.

Utifrån skissen skar jag sedan till sex rektanglar av olika papper, bla mönsterpapper från MFT, en gammal boksida och egeninfärgat papper.

Som dekoration använde jag puffy stickers. Det finns en mängd fina stickers i ett flertal märken i butiken just nu. De tillhör ofta någon pappersserie men jag har valt att mixa stickers från olika märken och endast utgått från färger som matchar.

Även rubriken på layouten är en puffy sticker. Övriga dekorationer jag har använt är tissue paper, sytråd och häftklammer.

 

Då får jag önska er alla en vilsam jul! Glöm inte bort vår julkalender som pågår för fullt på bla Instagram.

 

 

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar