Mitt rosa album

Jag fortsätter att fylla mitt ”rosa” album med layouter, och jag inser att jag inte visat en del av layouterna. Idag kommer således några bilder:

 

 

Jag har använt vit cardstock i botten på alla layouterna och jag har skurit till dem i storleken 6×8 inches – då passar de perfekt i plastfickorna från Simple Stories Sn@p-serie. Jag gillar storleken – den är lite mer lätthanterlig än 12×12 inches, som jag scrappade i förut.

Mönstrade papper och dekorationerstickers och ephemera (pappersdekorationer) är från olika kollektioner – jag brukar blanda lite grann – en spillbit från en serie, ett nytt papper från en annan. Det känns lite bra att använda upp sina spillbitar eftersom man (läs: jag) är rätt bra på att köpa mer hela tiden… De flesta (om inte alla) på dessa sidor kommer från ett gammalt block från Simple Stories som heter I am – det finns inte i shoppen, men det finns maaaassor av andra fina pappersblock. Jag köper hellre 6×8 eller 6×6-block istället för 12×12-papper nuförtiden – då kan jag få ett helt block med papper som passar ihop med varann. Praktiskt och inspirerande att sitta och bläddra igenom blocken för att se vilka papper som passar till det projekt jag håller på med.

Det som är konstant i mitt skapande är i alla fall användandet av mina Fineliners. En 02:a är aldrig långt borta. 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar