Art Walk

Idag visar jag ett gäng layouter, LOs där jag använt papper från den här helt underbara serien Art Walk i design av Heidi Swapp. Jag har använt 6×8 blocket du ser nedan men Anna har även ett urval godbitar i 12×12. Skriv Art Walk i sökfönstret i butiken så kommer det som finns inne fram. 🙂

Först ut kommer en LO i orange-rosa toner. Jag gör just nu mina layouter ganska enkla och håller mig till olika mönstrade papper som passar ihop och stämplar som dekoration. Tanken är att guddotterns själv ska få skriva ner sina minnen kring fotot på layouten.

Alla stämplar här har jag grävt fram d.j.u.p.t. ur gömmorna härhemma men det finns säkerligen liknande bland de tillverkare som Anna kan ta hem ifrån.

Nu blir det 2 LOs i blåa toner som passar fint till guddotterns Greklandsresa häromåret. Stickers från gömmorna men liknade dekorationsstickers och ephemera hittar du i den här kategorin. Hjärtmattan är chipboard från Wyzinanka.

Här har jag äntligen kommit till skott med att använda mina halftone circles från Altenew. Idén liknande den här LO-designen med dem stämplade tvärsöver ett 12×12 cardstock hade jag för ögat när jag köpte dem för hundra år sedan haha.. Bättre sent använt än aldrig…tror det kan bli fler på liknande tema faktiskt… Förbeställ setet hos Anna om du blir sugen, det har ju några år på nacken som sagt och finns inte hemma i shoppen…

Jag har använt olika blågröna nyanser av både Distress Inks och Distress Oxides. Jag har även stämplat och stansat ut med olika cirkeldies från gömmorna, liknande kan du hitta här.

Jag har ju fortfarande en hel del läckerbitar i andra färgställningar i Art Walk-blocket att sätta skärmaskinen i så det kan hända att det kommer några fler LOs framöver.

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar