Fruntimmersveckan – Sara

Kvinnonamnet SaraSarahZara eller Zarah är ett semitiskt namn som betyder ”furstinna” eller ”prinsessa”. Alltså Sara, gamla testamentets Sara – vilken tuffing! Börja föda barn och hålla på vid 90 års ålder! Jag tyckte det tog på krafterna och jag var bara 29!! Men så blev hon ju också nån form av urmoder för israeliterna, något liknande ser jag inte direkt i min egen framtid.

En sån insats tycker man borde belönas med någon form av medalj, ett halsband eller någon annan form av bling. Till Saras ära är det därför 20 % rabatt på alla Sparkletz & Shimmerz* från Buttons galore och på alla produkter från Stickles, både glitterlim och glitter gel.

Erbjudandet gäller idag måndag, 01:00-23:59. Ingen kod behövs, du ser rätt pris i kassan. Erbjudandet gäller på varor i lager och enbart på nya ordrar. Meddela Anna om du önskar samfrakta, enklast gör du det genom att svara på din orderbekräftelse.

* Sparkletz och Shimmerz är olika blandningar med paljetter, pärlor, clear drops och allt möjligt godis – allt bling man kan behöva. Här kommer ett axplock.

 

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar