Fruntimmersveckan – Margareta

Drottning Margareta, 1353 – 1412. Undrar hur många följare hon haft på Insta om då var nu? Dotter till Valdemar Atterdag, svensk drottning, änka i unga år. Vald till ”Sveriges fullmäktiga fru och rätta husbonde” 1388. Kraftigt insyltad i Kalmarunionens tillkomst. Känns som att hon kanske var mer Twitter än Insta, när jag tänker efter.

 

 

 

Dagens erbjudande är 20 % rabatt på mini ink blending toolmini ink blending foam och detail ink blending tool. Jag vill gärna tro att det är i min ära eftersom att jag heter Margareta i mellannamn och distress ink ju alltid varit lite av mitt signum. Men så är det nog inte. Mest troligt har Anna bara ett överskott av blendingprylar.

Margareta är dessutom ett av de fem vanligaste namnet bland Sveriges kvinnor…. 31 december 2005 fanns det totalt 292 565 personer i Sverige med namnet Margareta/Margaretha, varav 30 348 med det som tilltalsnamn. Så mycket för att få känna sig lite speciell.

Äh, sluta tycka synd om inte särskilt speciella mig och läs istället Mariannes tokbra inlägg om ink blending med oxides vs vanliga distresser. Du hittar det HÄR.

Erbjudandet gäller idag tisdag, 01:00-23:59. Ingen kod behövs, du ser rätt pris i kassan. Erbjudandet gäller på varor i lager och enbart på nya ordrar. Meddela Anna om du önskar samfrakta, enklast gör du det genom att svara på din orderbekräftelse.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar