Fruntimmersveckan – Emma

Emma var/är under början av 2000-talet ett av de populäraste flicknamnen i Sverige; åren 1998–1999 samt 2002–2006 var Emma det vanligaste namnet för nyfödda flickor. Sedan början på 1990-talet har namnet legat på första eller andra plats på topp-listan varje år….. Den 31 december 2014 fanns det totalt 72 705 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Emma, varav 48 881 bar det som tilltalsnamn.

Så många och ändå tyckte jag inte att det fanns ett enda intressant namn i kändislistan på Wikipedia?!

Då struntar vi i småpratet och går på dagens erbjudande: 20 % rabatt på alla Hero arts Infinity dies – världens mest prisvärda och användbara die sets enligt mig.

Erbjudandet gäller idag fredag, 01:00-23:59. Ingen kod behövs, du ser rätt pris i kassan. Erbjudandet gäller på varor i lager och enbart på nya ordrar. Meddela Anna om du önskar samfrakta, enklast gör du det genom att svara på din orderbekräftelse.

Over and out!

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar