Vilken 12-årshelg det blev

Tack alla ni som deltog under Pysslotekets 12-årsfirande. Och vilken helg det blev med både video, lives, DT-call och ett craft battle. Här nedan kan ni läsa och få länkar till de olika lajven vi körde så det blir lite enklare att hitta.

Fredagen den 17 september

På fredagen så startade vi med Karin Pyzzlots julkortsserie, 12 kort på 3 dagar för att kickstarta julkortsproduktionen. Visst blev de läckra:

Här kan du se filmerna som Karin skapade:

 

Lördagen den 18 september

Babsan drog sedan igång på lördag morgon med två filmer om maskning där hon visade hur man kan använda maskning på olika sätt när man gör sina kort. Så här blev slutresultatet:

:

 

Vi fortsatte sedan vidare med ett Lawn Fawn live då jag (Marianne) visade mitt Lawn Fawn haul från den nyligen utkomna höst- och vinter-releasen. Jag fortsatte sedan med att göra kort med de nya godsakerna. Detta var ett Facebook live och kan ses om ni går in på vår Facebook-grupp.

Klicka här för att se Mariannes live om Lawn Fawn i Facebook-gruppen.

 

Nästa live-sändning hölls av Tettiz och det var Layout som stod på programmet. Efter endast en dryg timma hade hon skapat dessa två underbara layouter:

Klicka här för att se Tettiz live om Layouter i Facebook-gruppen.

 

Lördagens rundades av med Therese som hade döpt sitt live till ”Vad blir det? Det får ni se!” och hade ett väldigt kul upplägg. Therese har nämligen en låda (eller två) med saker hon inte använt än. DT-Malin fick då välja 3 siffror och så fick Therese räkna fram till dessa set och använda dessa. Mycket spännande. Så här blev det färdigskapade:

Klicka här för att se Therese hemliga live i Facebook-gruppen.

 

Söndagen den 19 september

Babsan drog igång söndagen med en video med mängder med tips och tricks om foiling med duo-gel. Här är två kort som skapades under filmen:

 

Sedan drog vi igång med ytterligare live i Facebook-gruppen. Först ut var jag (Marianne) med att visa hur man gör shaker-kort. Alltid spännande med live, men vet aldrig vad som kan hända. Efter diverse missöden med både skumtejp och acetat så lyckades jag dock komma i mål med denna shaker:

Klicka här för att se Mariannes live om shaker-kort i Facebook-gruppen.

 

Nästa live ut var från Tettiz som denna gång visade Art Journaling. Även här gick väl inte allt efter plan men blev ett riktigt häftig uppslag i slutändan:

Klicka här för att se Tettiz live om Art Journaling.

 

Vi rundade av helgen med en CRAFT BATTLE mellan Tettiz och Pyzzlot-Karin där de skulle följa ”spelplanen” samt även få med temat ”12”! Även här blev det rafflande, klicka in på länken om du råkade missa denna del. Så här blev deras färdiga kreationer i slutändan:

Klicka här för att se Tettiz och Pyzzlot-Karins Craft Battle i Facebook-gruppen.

 

Vi hoppas verkligen att ni har haft lika roligt som vi hade det och att ni blev inspirerade till tusen. Glöm inte bort att vi just nu letar nya DT-medlemmar, läs mer i Facebook-gruppen och skicka in din ansökan!

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar