Nytt år och nya funktioner!

Nu är det nytt år och det finns flera nya funktioner i webbshoppen!

Numer kan du se allt som finns i webbshoppen vare sig det finns i lager eller inte. Du ser alla artiklar och alla nyheter som vi lägger till löpande. Det kan ju vara svårt att veta om varan har kommit in och hunnit ta slut eller om vi fortfarande väntar på den, om du vet att du absolut MÅSTE ha den där produkten så är det säkraste att du mailar mej på anna@pyssloteket.se och reserverar en. Då gör jag en order och när produkten kommer hem hit till butiken så kommer jag att maila dej. Du betalar ingenting i förskott utan du får en faktura när produkten skickas. Och du kan välja om du vill beställa fler varor eller om du vill att jag skickar direkt.

Du ser hur många som finns i lager utav varje vara inne på själva artikeln.

Om varan inte finns i lager så står det ”läs mer” på skylten i produktlistan istället för ”köp”.

Om du vill sortera på vad som finns i lager och inte så väljer du Lager i rulllisten:

Om du går in på artikeln så kan du lägga in en bevakning, så du kan få ett mail när varan finns i lager igen. Om du lägger en bevakning så förbinder du dej inte att köpa produkten, det är en service som vi erbjuder för att du ska kunna få en blänkare i form av ett mail när din bevakde vara finns i lager igen.

Vi hoppas att ni gillar de här nya funktionerna!

Öppettiderna vintern 2022 är:

Mån stängt
Tis 4/1 11-15
Ons 5/1 11-15
Tors 6/1 11-18
Fre 7/1 11-15
Lör 8/1 11-15
Sön stängt

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Lämna ett svar